Італія прокоментувала скандальну заяву про "фальшиву" Революцію Гідності
Категорія
Україна
Дата публікації

Італія прокоментувала скандальну заяву про "фальшиву" Революцію Гідності

Італія прокоментувала скандальну заяву про "фальшиву" Революцію Гідності
Джерело:  online.ua

Посол Італії в Україні Давіде Ла Чечіліа під час зустрічі з заступницею міністра закордонних справ України з питань європейської інтеграції Оленою Зеркаль заявив, що позиція Італії щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України залишається чіткою та послідовною.

Про це повідомляє сайт МЗС, передає ONLINE.UA.

"Позиція Італії щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України чітка та послідовна, про що Італією офіційно заявлено на всіх міжнародних майданчиках, включно з недавніми заходами, що відбулися в рамках ЄС, НАТО та Сімки", - підкреслив він.

В МЗС наголосили, що Україна розраховує, що Італія й надалі сприятиме збереженню єдиної позиції ЄС щодо підтримки України у боротьбі з агресією російської влади.

 Зазначимо, що посла викликали до українського міністерства за роз'ясненнями у зв'язку з висловлюваннями міністра внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні щодо України.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ Італії і глава правої партії "Ліга" Маттео Сальвіні заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою". Окрім того, він стверджує, що Росія законно анексувала український Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?