Похорон не дочекаєтеся: сестра спростувала тривожні чутки про "передсмертний стан" Сенцова
Категорія
Україна
Дата публікації

Похорон не дочекаєтеся: сестра спростувала тривожні чутки про "передсмертний стан" Сенцова

Похорон не дочекаєтеся: сестра спростувала тривожні чутки про "передсмертний стан" Сенцова
Джерело:  online.ua

Сестра бранця Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан прокоментувала чутки про передсмертний стан українського режисера, який голодує в російській в'язниці вже третій місяць. Вона запевнила, що панікери не дочекаються похорону Сенцова.

"Передсмертний стан" Сенцова Каплан прокоментувала на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Таким чином сестра Сенцова спростувала інформацію британського видання Independent, яке, посилаючись на Каплан, повідомило, що український політв'язень перебуває на межі між життям і смертю.

Нагадаємо, раніше Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова повідомляла, що стан здоров'я Олега Сенцова значно погіршилася. За її словами, у українського режисера вже була друга криза.

Також за словами Денисової, Сенцов пішов на компроміс з російською владою і почав приймати по кілька ложок харчової суміші в день, щоб його не годували примусово. При цьому в Росії закликають "не згущувати фарби" навколо Сенцова, запевняючи, що серйозних проблем зі здоров'ям в українського режисера немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий український гурт "Бумбокс" провів ненасильницьку співочу акцію протесту з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів. Музиканти відіграли концерт на кордоні з окупованим Кримом на пункті пропуску "Каланчак" в Херсонській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?