Міноборони: українська авіація готова відповісти на загрозу з моря
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони: українська авіація готова відповісти на загрозу з моря

Міноборони: українська авіація готова відповісти на загрозу з моря
Джерело:  online.ua

Міністерство оборони України заявило, що авіація операції Об'єднаних сил (ООС) готова дати адекватну відповідь на загрозу з моря, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт відомства.

Міноборони підкреслює, що в ООС постійно проводять заходи з підготовки всіх складових сектору безпеки і оборони, здійснюють перевірки бойової готовності всіх елементів оперативної побудови.
"В Об'єднаних силах знають загрозливі напрямки, на які сплановані певні сили і засоби", - йдеться в повідомленні.
Також вказано, що час реагування і відмінна оцінка за точність відпрацювання по морській цілі в ході чергової перевірки авіації ООС, яка призначена до дій в Приморському напрямку, показали готовність адекватної відповіді на загрозу з моря.

Раніше Міноборони проводило навчання ЗСУ з територіальної оборони "Північна фортеця-2018", в рамках яких танкові бригади відпрацьовували подолання водних перешкод по дну і понтонних переправах.

Як ONLINE.UA повідомляв, шведські танкісти високо оцінили досвід ЗСУ в боях на Донбасі, який українські військові продемонстрували на міжнародному турнірі Tank Challenge в Німеччині.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?