Окупанти зносять дачі кримчан заради будівництва моста: в мережі публікують шокуючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

Окупанти зносять дачі кримчан заради будівництва моста: в мережі публікують шокуючі фото

Окупанти зносять дачі кримчан заради будівництва моста: в мережі публікують шокуючі фото
Джерело:  kerch.fm

Жителі окупованої Керчі масово скаржаться на нове свавілля окупантів, які незаконно зносять їх дачі заради будівництва залізниці до Кримського мосту.

Красномовні фото зруйнованих дач кримчан окубліковало видання Керч FM, передає ONLINE.UA.

Керчанка, що залишилася без дачі, розповіла, що підрядник залізної доргогі викупив у неї дві сотки дачної ділянки, яка потрапила під будівництво залізниці. Але в результаті розкопав усю дачну ділянку, на якій ще залишалося 6,33 соток землі, дачний двоповерховий будинок, зелені насадження, дерева, барбекю і дві господарські будівлі.

"Залишився напівзруйнований будинок. Робочі мені сказали, що ви добре встигли, ми б і його зламали. Сьогодні, в понеділок, я весь ранок намагаюся додзвонитися хоч до кого-небудь, але хтось на лікарняному, хтось у відпустці, а я не знаю, що мені робити", - зі сльозами на очах скаржиться господиня зруйнованої дачі.

Видання також зазначає, що на даний момент техніка окупантів продовжує зносити дачні ділянки кримчан.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що після відкриття скандального Кримського моста, який російська влада незаконно побудувала в анексованому Криму, окупанти анонсували нове масштабне будівництво. Вони мають намір побудувати в Керчі два технопарку, один з яких буде спеціалізуватися на суднобудівної галузі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?