Ще одну війнушку не потягнемо: росіяни обурені проханням Ємену до Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ще одну війнушку не потягнемо: росіяни обурені проханням Ємену до Путіна

Ще одну війнушку не потягнемо: росіяни обурені проханням Ємену до Путіна
Джерело:  SABA

Голова Верховної політичної ради хуситів, шиїтських повстанців в Ємені, Махді Аль-Машат направив телеграму президенту Росії Володимиру Путіну з проханням сприяти припиненню громадянської війни на території країни. Росіяни в шоці від цього прохання. Вони вважають, що якщо Путін втрутиться ще в війну в Ємені, то це негативно відіб'ється насамперед на жителях Росії.

Про звернення Ємену з проханням до Путіна повідомило єменське інформаційне агентство SABA, передає ONLINE.UA.

Зокрема в телеграмі йдеться, що Аль-Машат попросив Росію використовувати свій міжнародний вплив для припинення агресії і зняття блокади, введеної коаліцією сунітських держав у голові з Саудівською Аравією. Він також закликав Путіна забезпечити безпеку і стабільність в країні. Відомо, що аналогічне прохання влада Ємену направила і французькому лідеру Еммануелю Макрону.

Росіяни бурхливо відреагували на прохання Ємену до Путіна. Вони вважають, щоймовірність того, що Путін відгукнеться на заклик, дуже велика, так як Вища Політрада хуситів в Ємені є союзником сирійського глави Башара Асада та Ірану.

"Якщо ще і в цю війну вляпаємося, то на пенсію йти будемо в 200 років!", "Досить Сирії! Пенсіонери Росії залишилися без штанів. Гроші віддайте пенсіонерам і не треба робити пенсійну реформу, а то взагалі голі ходити з простягнутою рукою будуть", "Якщо приймуть рішення втрутитися, а це можливо, так як Іран сьогодні в союзниках, то будуть стверджувати, що це державна необхідність. Звичайно, рішення приймають на самому верху, але дуже хотілося б знати, в чому вона .. Будь-яка допомога іншій державі це, перш за все, кошти з бюджету, а він не резиновий. І якщо на щось беруть, значить з чогось забирають","Сухарі вже сушити починати? Коли збори?","Потрібно допомогти, Імператор бажає розваг","Загралися "кремлівські мрійники". Схаменіться! Ще однією Олімпіади (Чемпіонату і подібного) Росія не витримає! Ще одну війнушку не потягне! в СРСР намагалися побудувати мир у всьому світі - надірвалися",- обговорюють ймовірність російського втручання у війну в Ємені громадяни РФ в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що представники громадського руху сербів Косово і Метохоніі звернулися з проханням до президента Росії Володимира Путіна не допустити визнання незалежності Косово на міжнародному рівні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?