Меркель зустрілася з Лавровим, щоб обговорити Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель зустрілася з Лавровим, щоб обговорити Україну

Меркель зустрілася з Лавровим, щоб обговорити Україну
Джерело:  online.ua

23 липня канцлерка Німеччини Ангела Меркель провела переговори у Берліні з міністром закордонних справ Росії Сергєєм Лавровим та начальником генерального штабу Збройних сил РФ Валерієм Герасімовим.

Про це йдеться у повідомленні на сайті німецького уряду, передає ONLINE.UA.

"Основна увага в переговорах приділялася ситуації на Близькому Сході, особливо в Сирії. Також обговорювався конфлікт на Сході України", - сказано у повідомленні.

Окрім того, на зустрічі також був присутній глава МЗС Німеччини Гайко Масс. Раніше цю зустріч публічно не анонсували.

На сайті зазначається, що проведення цієї зустрічі минулого тижня було узгоджено між канцлеркою та очільником Кремля Володимиром Путіним. Переговори відбулися після того, як Лавров та Герасімов зустрілися із прем'єр-міністром Ізраїлю в понеділок в Єрусалимі, де також обговорювали Сирію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила про необхідність створити Європейський валютний фонд (ЄВФ), який міг би надавати країнам-членам єврозони довгострокові кредити. Окрім того, політик пропонує створити "інвестиційний бюджет" для вирівнювання економічних перекосів між країнами єврозони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?