Вже не голлівудська зірка: принц Гаррі розкритикував наряди Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Вже не голлівудська зірка: принц Гаррі розкритикував наряди Меган Маркл

Вже не голлівудська зірка: принц Гаррі розкритикував наряди Меган Маркл
Джерело:  Daily Mail

Принц Гаррі заборонив своїй дружині Меган Маркл носити брючний костюм зі смокінгом, незважаючи на те, що подібні наряди часто одягала по урочистих випадках його мати, принцеса Діана.

Про невдоволення принца Гаррі з приводу гардеробу Меган Маркл повідомило Daily Mail, передає ONLINE.UA.

Зокрема зазначається, що суперечка між подружжям з приводу нарядів Меган Маркл виникла під час недавніх примірок, в ході яких стилісти підбирали вбрання для герцогині Сассекської для майбутнього королівського туру по Австралії. На цих примірках був присутній принц Гаррі, які не схвалив кілька варіантів нарядів для дружини - йому не сподобалися ділові костюми, які обрала Меган для поїздки.

"Меган кажуть, що їй потрібно припинити одягатися як голлівудській зірці та почати одягатися як члену королівської сім'ї. Меган хотіла вибрати смокінг, але Гаррі сказав, що цей костюм недостатньо традиційний",- розповів джерелу очевидець невдоволення принца Гаррі нарядами Меган Маркл, який був присутній на одній з примірок.

Слід зазначити, що наряди Меган Маркл неодноразово піддавалися критиці шанувальниками королівських цінностей. Але в останні тижні герцогиня Сассекська підтвердила, що має вишуканий смак і вміє одягатися без допомоги стилістів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меган Маркл здивувала нетиповим нарядом, ідею якого забрали до себе в "скарбничку" модниці з усього світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?