Белью: Я вирублю Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Белью: Я вирублю Усика

Белью: Я вирублю Усика
Джерело:  online.ua

Почесний чемпіон WBC британець Тоні Белью відповів на виклик українського боксера Олександра Усика, заявивши, що абсолютно готовий до бою, передає ONLINE.UA з посиланням на Talk Sport.

Він також зазначив, що це буде його останній поєдинок.

"Я вирублю його. Інших варіантів немає. Не зрозумійте мене неправильно, я не наївний, я ні на хвилину не вважаю, що я краще Олександра Усика. Мене не хвилює, що хтось там щось говорить, я вам не Мурат Гассієв, мені потрібен тільки один удар – я довів це за останні кілька років. Я щасливий. Він хоче битися в Англії, Едді Хирн вже дзвонив мені. Це буде мій останній бій", – сказав Белью.

Він зазначив, що бій має відбутися до кінця поточного року.

"Особисто я хочу битися з Усиком. Він – боксер, у якого є всі чотири пояси і пояс журналу "Ring", але перше ім'я, яке він назвав – це ліверпульський жирдяй. Я не міг повірити, що моє ім'я першим прозвучало з його вуст, але коли я залишив важкий вага два роки тому, то сказав, що я найкращий у світі, і він, очевидно, повірив в те, що я сказав", - додав британець.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Олександр Усик  увійшов до Топ-10 кращих боксерів світу за рейтингом BoxRec. Він посідає 7 місце, маючи в активі 692 очки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?