У Москві помер радник Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві помер радник Путіна

У Москві помер радник Путіна
Джерело:  ТАРС

У вівторок, 24 липня в Москві помер відомий російський політик Веніамін Яковлєв, який з 2005 року був радником Путіна. Один з творців Конституції Росії пішов з життя у віці 86 років після тривалої хвороби.

Про смерть радника Путіна повідомляє ТАСС, передає ONLINE.UA.

Помічник Яколева повідомив, що політик помер у центральній міській лікарні. Смерть Яковлєва також підтвердили в Росгваріі. Радник глави відомства Олександр Хінштейн повідомив, що незважаючи на зрілий вік Яковлєв працював до останніх днів.

Нагадаємо, Веніамін Яковлєв також був фігурантом кремлівської доповіді Мінфіну США, якою було визначене найближче оточення російського глави Володимира Путіна. У документ потрапили 114 російських чиновників і глав компаній, а також 96 олігархів, щодо багатьох з яких були введені санкції.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в травні 2018 року колишній член вищої ради "Єдиної Росії", бізнесмен Юрій Котлер був знайдений мертвим в центрі Москви. У нього зафіксовано вогнепальне поранення голови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?