Загибель українського туриста в горах Грузії: з'явилися моторошні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Загибель українського туриста в горах Грузії: з'явилися моторошні подробиці

Загибель українського туриста в горах Грузії: з'явилися моторошні подробиці
Джерело:  online.ua

У горах Грузії сталася смертельна НП, в результаті якої загинув український турист. В даний час тіло українця Євгена вже спустили з гори Тетнульд в грузинському регіоні Сванетія.

Друг загиблого українця Дмитро Костюк повідомив в соцмережі жахливі подробиці рятувальної операції, передає ONLINE.UA.

За словами друга загиблого Євгена, трагічний випадок стався 18 липня - двоє українців відстали від групи під час спуску з вершини Тетнульд, вони зірвалися зі стежки і скотилися нижче по схилу. Після цього обидва українці були живі.

На наступний день, 19 липня, зі схилу льодової гори в Грузії рятувальникам вдалося забрати лише одного постраждалого українського туриста. Ним виявився Ярослав, який міг ходити сам. Йому була надана належна медична допомога.

При цьому сильно травмований Євген залишився чекати допомоги, але помер так і не дочекавшись її.

"Щодо Жені, то ситуація стала розгортатися дивно. Вертоліт піднявся за ним ще раз. Але швидко повернувся без нього. Відразу полетіли вдруге, але, повернувшись, доповіли, що не змогли забрати, але залишили йому теплі речі. Сказали, заберуть пізніше, коли погода поліпшиться. Однак, здається, того вечора погода в Местії була доброю, але ніхто за ним не полетів",- повідомив шокуючі подробиці НП в горах Грузії друг загиблого українця.

Костюк не розуміє, чому Євгена не витягли, коли він був ще живий, зазначивши, що всі розуміли, що для людини, яка знаходиться на висоті 4200 метрів з численними травмами, час йде на хвилини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на популярному гірськолижному курорті Грузії сталася страшна аварія, в результаті якої постраждали декілька українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?