Без подарунків для Путіна: Волкер прокоментував саміт в Гельсінкі
Категорія
Політика
Дата публікації

Без подарунків для Путіна: Волкер прокоментував саміт в Гельсінкі

Без подарунків для Путіна: Волкер прокоментував саміт в Гельсінкі
Джерело:  Голос Америки

Спеціальний представник США в справах України Курт Волкер заявляє, що на саміті в Гельсінкі американський лідер Дональд Трамп не поступився жодним із питань, які можуть турбувати Україну, передає ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Він підкреслив, що офіційний Київ може бути впевнений, що Вашингтон робить правильні кроки, а перемовини між США та Росією спрямовані на вирішення конфлікту в Україні.

"Не було кроків до визнання російської анексії Криму, підтримки референдуму або російської позиції щодо створення силової групи для захисту моніторингової місії, яка могла б розділити країну. Те, що хтось передбачав, або те, чого хтось остерігався, не сталося. США не поступилися ні одним з тих питань, які можуть турбувати Україну", - сказав Волкер.

Він також наголосив, що не було жодних "подарунків" для Росії і очільника Кремля Володимира Путіна.

"Жодних подарунків за рахунок України", - запевнив дипломат.

Як повідомляв ONLINE.UA, спецпредставник США з питань України Курт Волкер заявив, що Сполучені Штати не підтримують ідею проведення будь-якого роду референдумів на окупованому Донбасі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?