Гучний скандал у Франції - Макрон взяв відповідальність на себе
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучний скандал у Франції - Макрон взяв відповідальність на себе

Гучний скандал у Франції - Макрон взяв відповідальність на себе
Джерело:  online.ua

Французький лідер Еммануель Макрон взяв на себе відповідальність у справі колишнього радника з питань внутрішньої безпеки Александра Беналля, якого звинуватили в побитті демонстрантів, передає ONLINE.UA з посиланням на BFMTV.

Макрон підкреслив, що його розчарували дії екс-радника, який на першотравневій демонстрації мав лише спостерігати за діями поліції. Президент зізнався, що вважає дії Беналля зрадою.

"Це не республіка запобігань, не республіка ненависті, не можна бути лідером у гарну погоду і уникати лідерства, коли погода несприятлива. Якщо вони хочуть лідера, то скажіть їм: він перед вами, тому що єдиний, хто відповідальний за цю ситуацію – це лише я. Я готовий відповісти перед французьким народом", - заявив Макрон.

Французький лідер наголосив, що і він сам, і працівники його апарату мають так само підкорятися правилам і законам, ні для кого не може бути винятків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента Франції Еммануеля Макрона, Александр Беналль, побив одного із учасників першотравневої демонстрації у Парижі. Після інциденту він швидко втік з місця події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?