Іванка Трамп несподівано відмовилася від власного бізнесу - названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Іванка Трамп несподівано відмовилася від власного бізнесу - названа причина

Іванка Трамп несподівано відмовилася від власного бізнесу - названа причина
Джерело:  online.ua

Дочка американського лідера Іванка Трамп заявила про закриття свого бренду одягу Ivanka Trump. Вона пояснила своє рішення бажанням сконцентруватися на роботі в Білому домі, передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

"Я не знаю, чи повернуся я коли-небудь в бізнес, але знаю, що в доступному для огляду майбутньому я зосереджуся на роботі, яку роблю тут, у Вашингтоні, тому це рішення є єдино справедливим для моєї команди і партнерів", - заявила Іванка Трамп.
Продукцію під своїм брендом дочка президента США почала випускати ще 11 років тому. Вона виробляла одяг, взуття, сумки та прикраси.

Нагадаємо, нещодавно на популярному американському каналі TBS телеведуча Саманта Бі в нецензурній формі розкритикувала Іванку Трамп за те, що вона не може вплинути на батька. Президент різко відреагував на це, закликавши звільнити "бездарну" ведучу низькорейтингового шоу.

Після жорсткої реакції президента Саманта Бі поспішила вибачитися перед Трампом і його дочкою. На своїй сторінці в соцмережі телеведуча написала, що її лайка в ефірі шоу була недоречною і непробачною.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Трамп осоромився в соцмережі, забувши ім’я дружини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?