Міноборони: бойовикам на Донбасі заборонили залишати "армію"
Категорія
Україна
Дата публікації

Міноборони: бойовикам на Донбасі заборонили залишати "армію"

Міноборони: бойовикам на Донбасі заборонили залишати "армію"
Джерело:  online.ua

Речник Міноборони Дмитро Гуцуляк заявив, що на Донбасі бойовикам з числа місцевих заборонили звільнятися зі "служби" після закінчення контрактів, передає ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.

Українській розвідці вдалося дізнатися, що російським командуванням вживаються додаткові заходи щодо недопущення зниження укомплектованості особовим складом з’єднань і частин окупаційних військ.

"Зокрема, в першому Армійському корпусі ВС РФ (на території окупованого Донбасу діє 2 Армійських корпуси противника, - ред.) для найманців з числа місцевого населення введено заборону на звільнення з військової служби по закінченню термінів контрактів або за станом здоров’я", - розповів він.

У відомстві також зазначили, що протягом останніх двох місяців відмічено значне погіршення якості продовольства, яке надходить для забезпечення окупаційних військ з РФ.

"Саме тому окупантами здійснюється обмежене продовольче забезпечення окремих підрозділів зі значним зниженням норм постачання, що призводить до збільшення випадків мародерства та пограбувань", - додав Гуцуляк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський письменник Захар Прилєпін, який воював на боці бойовиків так званої "ДНР", відкрито зізнався, що вбивав людей на Донбасі, але при цьому нічого не відчував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?