Геймер кинув "найсексуальнішу ведучу планети" заради ігор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Геймер кинув "найсексуальнішу ведучу планети" заради ігор

Геймер кинув "найсексуальнішу ведучу планети" заради ігор
Джерело:  online.ua

Американець вирішив розлучитися з відомою мексиканською телеведучою і моделлю Янет Гарсією, щоб приділяти більше часу іграм, передає ONLINE.UA з посиланням на News.com.ua.

Зазначимо,що 27-річну Янет Гарсію називають найсексуальнішою ведучою прогнозу погоди.

Про те, що сталося, вона розповіла в своєму Twitter, написавши, що її серце розбите.

Колишній хлопець ведучої, який є гравцем команди compLexity Gaming в Call of Duty, заявив на своєму YouTube-каналі, що у нього немає часу на свою дівчину.

"Він також зазначив, що бажає зосередитися на грі і поліпшити свої виступи. А коханій він приділяти достатньої уваги не міг, і це дуже її засмучувало", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко через довгий час  розсекретила свого коханого. Вона підтвердила здогадки шанувальників, що зустрічається з російським співаком Владом Топаловим, який є екс-учасником групи Smash!!.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?