Пожежі у Греції видно із космосу - з'явилися шокуючі фото
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежі у Греції видно із космосу - з'явилися шокуючі фото

Пожежі у Греції видно із космосу - з'явилися шокуючі фото
Джерело:  online.ua

Смертельні пожежі у Греції на захід від грецької столиці досягли таких масштабів, що їх можна побачити з космосу. Перші світлини зробив європейський супутник Sentinel 2 з програми "Коперник", передає ONLINE.UA.

Раніше стало відомо, що в результаті пожежзагинула 81 людина. Щонайменше 187 людей, в тому числі 23 дітей, отримали поранення. Кількість зниклих безвісти досі невідома.

Кількість загиблих вже перевищила число жертв пожежі на Пелопонесі 2007 року, яка забрала життя 70 людей і була однією з найгірших в історії.

Також зазначається, що основний осередок пожеж знаходиться в районі прибережного курортного міста Кінета, а також біля міст Рафіна, Пікермі, Маті, Неос Вутзас, де введений режим надзвичайного стану.

Нагадаємо, 23 липня в грецькому прибережному регіоні на захід від Афін почалися масштабні пожежі, змусивши людей залишити свої будинки.

Вогонь вирував біля міст Рафіна, Маті та в районі прибережного курортного міста Кінета. У цих районах запроваджено надзвичайний стан.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з’явилися кадри аерозйомки, які демонструють руйнівні наслідки смертельних пожеж у Греції. Їх опублікував Департамент національної оборони Греції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?