Дженніфер Лопес похизувалася ідеальною фігурою в день свого 49-річчя
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес похизувалася ідеальною фігурою в день свого 49-річчя

Дженніфер Лопес похизувалася ідеальною фігурою в день свого 49-річчя
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка та акторка Дженніфер Лопес вирішила похизуватися в своєму Instagram ідеальною спортивною фігурою в день свого 49-річчя. Прихильники зірки, які слідкують за її життям в соцмережах, оцінили світлини мільйонами лайків, передає ONLINE.UA.

Лопес відсвяткувала день народження без вечірок, дорогого вбрання і ресторанів. Зірка разом з бойфрендом Алексом Родрігесом, а також своїми і його дітьми вирушили на пляж.

Спільні фото з Родрігесом, близнюками Еммою і Максом, а також дітьми коханого Наташею і Еллою зірка оприлюднила в соцмережах.

На світлинах видно, що і сама Джей Ло веселилася, як дитина. Співачка із задоволенням поділилася зі своїми шанувальниками знімками без макіяжу. А Родрігес опублікував фото, на якому зірка танцює в футболці і спортивних штанях, підписавши пост "Іменинниця".

Незвичайні для популярної зірки святкові фото шанувальники оцінили мільйонами переглядів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, запідозрили в черговому плагіаті. В її новому кліпі "Сумасшедшая", прем’єра якого відбулася 31 травня, помітили разючу подібність з кліпом іншої скандальної зірки Світлани Лободи, а також з кліпами знаменитої співачки Дженніфер Лопес

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?