Офіційно: Регіна Тодоренко виходить заміж
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Офіційно: Регіна Тодоренко виходить заміж

Офіційно: Регіна Тодоренко виходить заміж
Джерело:  online.ua

Колишня ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко повідомила своїм прихильникам радісну звістку. Зірка опублікувала низку світлин, де ніжно цілує свого коханого, російського співака Влада Топалова, і демонструє обручку з діамантом, передає ONLINE.UA.

"Згодна", - прокоментувала фото зірка.

Шанувальники пари кинулися вітати Регіну та Влада з заручинами і побажали їм довгих та щасливих років подружнього життя.

До речі, й досі артистка офіційно не прокоментувала свій цікавий стан.

Регіна Тодоренко почала свій шлях у шоу-бізнесі в 2008 на «Фабриці зірок-2», після чого стала солісткою групи «Real O». У складі дівочої групи були отримані перші золоті грамофони, нагороди за найкращі пісні та кліпи. У 2014 році пройшла кастинг і стала ведучою телепередачі «Орел і решка» (в парі з Колею Сергою). У 2015 році Регіна Тодоренко записала дебютну пісню та зняла кліп на пісню «Heart's Beating».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко через довгий час розсекретила свого коханого. Вона підтвердила здогадки шанувальників, що зустрічається з російським співаком Владом Топаловим, який є екс-учасником групи Smash!!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?