Ізраїльський культурний центр анонсує новий набір на інтенсивний курс вивчення івриту «Ульпана Алеф 500»
Категорія
Культура
Дата публікації

Ізраїльський культурний центр анонсує новий набір на інтенсивний курс вивчення івриту «Ульпана Алеф 500»

Ізраїльський культурний центр анонсує новий набір на інтенсивний курс вивчення івриту «Ульпана Алеф 500»
Джерело:  online.ua

Перший сезон «Ульпана Алеф 500», який стартував в Києві у вересні 2017 року і завершився в лютому 2018 року, з'явився пілотним проектом, організованим Ізраїльським культурним центром за підтримки Міністерства алії та інтеграції Держави Ізраїль. Курс виявився надзвичайно затребуваним і результативним - 60 випускників отримали необхідний рівень знання сучасного івриту, достатній для вільного спілкування з носіями мови, повідомляє ONLINE.UA.

Як зазначив генеральний директор міністерства Алії та інтеграції Держави Ізраїль пан Алекс Кушнір, який спеціально приїхав до Києва на заключний іспит, він був вражений високим рівнем підготовки студентів, їх мотивацією, ентузіазмом і готовністю інтегруватися в сучасне ізраїльське суспільство, а також підкреслив високий професіоналізм викладачів . Всі ці складові, на його думку, забезпечили чудовий результат.

Якщо ви хочете стати випускником інтенсивного курсу вивчення івриту «Ульпан Алеф 500», то Ізраїльський культурний центр надає вам таку можливість.

Пройти базовий рівень івриту по найефективнішою системою, розробленою Міністерством освіти Ізраїлю, ви зможете не покидаючи Києва.

500 годин вивчення мови в рамках курсу «Ульпан Алеф 500» - це прекрасний шанс за п'ять місяців освоїти розмовні та письмові навички, заощадивши час і ресурси. При бажанні в Ізраїлі ви зможете продовжити вивчення мови з другого рівня («Бет»), а сертифікат про проходження «Ульпана Алеф 500» дозволить розраховувати на отримання роботи.

Необхідний рівень знання івриту допоможе випускникам курсу максимально швидко і комфортно зануритися в культурне середовище Ізраїлю.

Кваліфіковані викладачі та комфортні умови навчання в Ізраїльському культурному центрі чекають вас.

Приходьте до нас за результатом. Програма стартує в кінці серпня 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?