Серія потужних терактів в Сирії: кількість жертв збільшилася до 220
Категорія
Світ
Дата публікації

Серія потужних терактів в Сирії: кількість жертв збільшилася до 220

Серія потужних терактів в Сирії: кількість жертв збільшилася до 220
Джерело:  Reuters

У Сирії сталася серія терактів в провінції Ес-Сувейда. Ця атака є однією з найкривавіших з початку війни в Сирії. В результаті терактів загинули вже понад 220 осіб, серед яких багато жінок і дітей.

Про збільшення жертв терористичної атаки в Сирії повідомило агентство Reuters, передає ONLINE.UA.

У Сирійському центрі моніторингу за дотриманням прав людини повідомили, що жертвами терактів стали 127 цивільних людей і 94 військових, бійців армії Башара Асада. Також відомо про 17 загиблих жінок і п'ятьох дітей.

Повідомляється, що потужні теракти в Сирії провели бойовики "Ісламської держави". Чотири терористи-смертники підірвали себе в місцях великого скупчення людей в місті, зокрема на міському ринку. Також відомо про атаки в невеликих селах, розташованих в околицях міста.

Крім того, бойовики "ІД" атакували мирних жителів в селищах, недалеко від Ес-Сувейда. Урядова армія відбила напад терористів. Повідомляється про знищення 38 членів "Ісламської держави", включаючи смертників.

Відзначається, що число жертв серії терактів в Сирії може ще значно збільшитися, так як в лікарнях знаходяться багато постраждалих у важкому стані. Також багато людей пропали без вісті.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Нідерландах здійснена потужна атака на офіс найбільшої газети країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?