Божевільні каральні тарифи: Німеччина знову звернулася до Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Божевільні каральні тарифи: Німеччина знову звернулася до Трампа

Божевільні каральні тарифи: Німеччина знову звернулася до Трампа
Джерело:  online.ua

Голова МЗС Німеччини Гайко Маас прокоментував зустріч президента ЄК Жана-Клода Юнкера з американським лідером ДональдомТрампом, заявивши, що позитивно оцінює досягнення торгових домовленостей між ЄС і США, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter дипломата.

Він також висловив сподівання, що Штати не бачитимуть у Європейському Союзі суперника.

"Ми не суперники зі США. Сподіваюся, в Білому домі, як і раніше, зрозуміють, що це само собою зрозуміло. Якщо Європа об'єднана, наше слово має вагу", - додав він.

Голова МЗС ФРН нагадав, що запровадження необґрунтованих тарифів шкодить і самим американцям.

"Юнкер продемонстрував у Вашингтоні, що мова йде не про те, хто найбільш агресивно твітить, а про реальні рішення. Адже навіть електорат Трампа відчуває, що він тільки втрачає, якщо ми запроваджуємо один проти одного все більш божевільні каральні тарифи", - сказано в повідомленні дипломата.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас жорстко розкритикував американського лідера Дональда Трампа, а також закликав країни ЄС триматися разом і впевнено захищати себе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?