США передадуть Києву секретні дані про українських чиновників
Категорія
Україна
Дата публікації

США передадуть Києву секретні дані про українських чиновників

США передадуть Києву секретні дані про українських чиновників
Джерело:  online.ua

Департамент кримінальних розслідувань Служби внутрішніх доходів США готовий надати Державній фіскальній службі України дані про українських чиновників, які пов'язані із контрабандою.

Про це повідомила речниця ДФС Наталія Непряхіна у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Вони готові надавати Державній фіскальній службі оперативну інформацію щодо чиновників та посадових осіб України, а також афілійованих з ними компаній, які займаються контрабандою", – сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що філії американського Департаменту кримінальних розслідувань працюють не лише в Америці, а й у Європі – Франкфурті та Лондоні, а також взаємодіють з Європолом, в Азії та Австралії, тож мають інформацію щодо незаконних оборудок компаній, афілійованих з різного рівня чиновниками і політиками.

"А ми у себе в країні поки говоримо про створення Служби фінрозслідувань, як і про необхідність криміналізації контрабанди. Більшість на словах – за, як справа до голосування доходить – підтримка мінімальна", – заявила вона.

Як повідомляв ONLINE.UA,  на Чернігівщині Служба безпеки України ліквідувала міжнародний поштовий канал контрабанди ЛСД.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?