Негода в Києві: з'явилися нові фото жахливих наслідків зливи
Категорія
Події
Дата публікації

Негода в Києві: з'явилися нові фото жахливих наслідків зливи

Негода в Києві: з'явилися нові фото жахливих наслідків зливи
Джерело:  online.ua

Під час сильної зливи в Києві, яка обрушилася на українську столицю 25 липня, постраждало багато будинків і машин, на які попадали дерева. Станом на 26 липня синоптики прогнозують новий сильний дощ у Києві - в зв'язку з негодою киян закликали закривати балкони і не ходити під деревами.

Нові фото жахливих наслідків зливи опублікував прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій в Києві, передає ONLINE.UA.

У коментарях до опублікованих фото рятувальники повідомили, що на вулиці Данила Щербаківського велика тополя впала на п'ятиповерхівку і поламала балкони. Дерева також попадали на дорогу на вулицях Довнар-Запольського, Гарматній і Дегтярівській, перекривши проїжджу частину.

На проспекті Перемоги білборд упав на дах припаркованої машини, а поруч на іншу машину впало дерево.

Відзначається, що в кожному згаданому випадку на місце події виїжджали рятувальники для надання допомоги населенню. В ході ліквідація наслідків негоди співробітники ГСНС також провели відкачування води біля Солом'янського суду, вулиці Шутова, з підземних переходів на проспекті Перемоги, з проїжджої частини дороги на перехресті вулиць Теліги та Щусєва.

Слід зазначити, що за прогнозом погоди 26 липня в Києві знову очікується злива з сильним вітром. Управління з питань надзвичайних ситуацій Київської адміністрації закликало дотримуватися правил поведінки в разі посилення вітру - щільно закрити всі вікна будинків, прибрати з балконів предмети, які можуть випасти назовні, а також триматися подалі від рекламних щитів і дерев.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що через зливи в центрі Києва затопило суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?