Доброволець АТО підпалив себе біля Міноборони - відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Доброволець АТО підпалив себе біля Міноборони - відео

Доброволець АТО підпалив себе біля Міноборони - відео
Джерело:  YouTube

У Києві під Міністерством оборони, де добровольці вимагають визнати їх рівноправними учасниками бойових дій, боєць Сергій Ульянов вчинив самопідпал, передає ONLINE.UA з посиланням на  ZIK  .

Як видно з відео, доброволець АТО облив себе рідиною і підпалив. На щастя, люди, які були поруч, повалили чоловіка на землю й одразу погасили полум’я.

Знайомі Ульянова пояснили, що він свідомо вибрав саме такий шлях "боротьби з військовим бюрократизмом".

За даними ZIK, Сергій Ульянов уже два роки через суд домагається визнання рівних із учасниками бойових дій прав добровольців.

Він пояснив, що тривалий час добровольці не могли поспілкуватися з представниками Міноборони, минулого року навіть голодували під стінами відомства.

"Закінчилось все тим, що хлопців відправили як військовослужбовців на воєнно-лікарську комісію у госпіталь. Там нас списали за усіма старими болячками, у кого були контузії та інше. За цей час командуючий силами спеціальної операції Луньов нас перевів незрозумілими указами в особисте розпорядження і після проходження ВЛК, мене за один день вкотре вигнали", – додав доброволець.

Ульянов також заявив, що з ним не розрахувались та навмисно не видали потрібних документів, хоча це незаконно.

"Я залишився у повітрі, навіть не можу стати на військовий облік. Просто не можу далі жити і нормально працювати та розвиватися", - пояснив боєць.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під час виконання бойового завдання в Авдіївці  від кулі ворожого снайпера загинув 34-річний боєць ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?