Гучні кадрові перестановки в Одеському медуніверситеті: МОЗ оголосило конкурс
Категорія
Україна
Дата публікації

Гучні кадрові перестановки в Одеському медуніверситеті: МОЗ оголосило конкурс

Гучні кадрові перестановки в Одеському медуніверситеті: МОЗ оголосило конкурс
Джерело:  online.ua

Міністерство охорони здоров'я України оголосило конкурс на посаду ректора Одеського медуніверситету. Відповідний наказ був опублікований на офіційному сайті медуніверситету, передає ONLINE.UA.

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров'я, виконуючому обов'язки ректора Одеського медуніверситету Костянтину Аймедову доручено здійснити ряд організаційних заходів, пов'язаних з підготовкою і проведенням конкурсу. Протягом тижня він зобов'язаний видати наказ про організацію та проведення виборів на посаду ректора.

Відзначається, що 25 липня в Одесі також завершила роботу відомча комісія МОЗ, яка проводила перевірку дотримання екс-ректором вузу Валерієм Запорожаном статуту університету та умов контракту з міністерством. Саме цю комісію прихильники звільненого Запорожана намагалися не допустити до перевірки. Такі дії були розцінені в МОЗ як "відвертий саботаж".

Пізніше комісія провела перевірку, за результатами якої в.о. голови МОЗ Уляна Супрун звільнила ректора Одеського національного медуніверситету Валерія Запорожана за порушення статуту і умов контракту. Новопризначений ректор Айемедов приступив до своїх обов'язків 20 липня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ректор Національного медуніверситету імені Богомольця Катерина Амосова була звільнена з посади у квітні 2018 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?