Вони хочуть дістатися до Макрона: екс-охоронець президента зробив гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Вони хочуть дістатися до Макрона: екс-охоронець президента зробив гучну заяву

Вони хочуть дістатися до Макрона: екс-охоронець президента зробив гучну заяву
Джерело:  online.ua

Колишній охоронець президента Франції Еммануеля Макрона, Александр Беналль, якого звільнили за побиття протестувальників, заявив, що вороги використали цей гучний скандал, щоб приборкати французького лідера, передає ONLINE.UA з посиланням на Le Monde.

Зазначимо, критики кажуть, що офіс Макрона не зміг належним чином покарати Беналля або швидко передати його в судові органи. Сам охоронець зразу ж визнав, що зробив "велику помилку", але наполягає на тому, що вороги використовували інцидент у своїх цілях.

"Моє діло було використано для зведення рахунків. Я не скажу, що був козлом відпущення, я просто кажу, що це слугувало різним інтересам, інтересам, щоб дістатися до президента Республіки", - сказав охоронець.

Александр Беналль не назвав імен, але звинуватив політиків і поліцію у використанні інциденту в своїх цілях.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента Франції Еммануеля Макрона,  Александр Беналль, побив одного із учасників першотравневої демонстрації  у Парижі. Після інциденту він швидко втік з місця події. Макрон взяв на себе відповідальність у справі колишнього радника з питань внутрішньої безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?