"Євробачення-2019" під загрозою: що відбувається в Ізраїлі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Євробачення-2019" під загрозою: що відбувається в Ізраїлі

"Євробачення-2019" під загрозою: що відбувається в Ізраїлі
Джерело:  online.ua

В Ізраїлі проведення "Євробачення-2019" вкотре виявилося під загрозою через брак коштів на гарантійний депозит в розмірі 12 мільйонів євро, який країна повинна виплатити протягом п'яти днів, передає ONLINE.UA з посиланням на Times of Israel.

Таким чином, країна може втратити право на проведення конкурсу. Прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху, міністр зв'язку Аюб Кара і міністр фінансів Моше Калону уже отримали відповідний лист з попередженням.

"У тексті листа керівництво телемовника закликає зацікавлені сторони негайно знайти фінансові джерела.
У разі, якщо необхідна сума не буде знайдена, Ізраїль втратить своє право проводити пісенний конкурс "Євробачення" в наступному році", - сказано в повідомленні. 
Видання пише, що ізраїльський міністр зв'язку пропонував кредит для покриття цієї суми. Однак телекомпанія відхилила ці умови і зажадала збільшення бюджету в цьому році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  компанія Universal Music заявила, що пісня переможниці "Євробачення-2018" Нетти Барзілай — плагіат, зазначивши, що композиція ізраїльської співачки "Toy" дуже схожа на "Seven Nation Army" гурту The White Stripes.

Європейський мовний союз, який організовує музичний конкурс, не визнає звинувачення в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?