Погода винна: влада Києва вперше прокоментувала потоп у столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Погода винна: влада Києва вперше прокоментувала потоп у столиці

Погода винна: влада Києва вперше прокоментувала потоп у столиці
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Гендиректор комунальної корпорації "Київавтодор" Олександр Густєлєв стверджує, що зливостоки в Києві працювали 26 липня нормально, однак не впоралися з тримісячною нормою опадів, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Він додав, що пропускна здатність каналізації не дозволяє пропускати тримісячну норму води, що випала 25 липня в Києві протягом кількох годин.

"Я думаю, що винна погода все-таки, і винні аномальні умови в першу чергу. Наразі проводиться службове розслідування у зв'язку з наслідками дощів, що виникли. Якщо є аномальні погодні умови і шукати просто стрілочника - ми точно не будемо цього робити", - сказав він.

Глава "Київавтодору" зазначив, що ще не підрахована сума збитків, завданих місту негодою. Він додав, що найбільші руйнування сталися на шляхопроводі на перетині вулиць Теліги та Кирилівської. Однак фахівці стверджують, що несуча конструкція шляхопроводу не пошкоджена.

Як повідомляв ONLINE.UA, в центрі Києва через потужну зливу затопило будівлю Солом’янського районного суду. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?