Смертельна ДТП з дитиною в Києві: водій Hummer виступив з гучною заявою
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельна ДТП з дитиною в Києві: водій Hummer виступив з гучною заявою

Смертельна ДТП з дитиною в Києві: водій Hummer виступив з гучною заявою

Водій позашляховика Hummer, який став фігурантом смертельної ДТП в Києві, в результаті якої загинула 10-річна дівчинка, частково визнав провину. В ході судового засідання Кирило Островський заявив, що жалкує про те, що сталося. Островський вважає, що їхав з "помірною" швидкістю, але машина не загальмувала через несправність.

Про хід судового засідання повідомляє УНІАН, передає ONLINE.UA.

Нагадаємо, 26 липня в Шевченківському райсуді проходить засідання у справі про смертельну ДТП в центрі Києва, фігурантом якої є Островський. Суд обирає запобіжний захід водієві Hummer, який на смерть збив дівчинку на бульварі Лесі Українки.

В ході судового засідання Островський заявив, що в момент ДТП його жертвами ледь не стали двоє дітей. За його словами, перша дитина встигла проскочити і не потрапити під колеса, а дівчинка була збита. Островський не розуміє, чому машина не загальмувала - він вважає, що авто було несправне.

Також Островський запевнив суд, що не намагався втекти з місця події, а номери з машини зняв, щоб "уберегти своїх рідних". Також водій Hummer заявив, що його сім'я допомагає рідним загиблої дівчинки. Він попросив суд не заарештовувати його, щоб також допомагати родині загиблої дитини.

Нагадаємо, 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві водій на автомобілі Hummer збив на пішохідному переході десятирічну дівчинку. Підозрюваний намагався втекти з місця події. Зараз він знаходиться в СІЗО. Йому загрожує до восьми років в'язниці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що експерти встановили причину жахливої ДТП з маршруткою під Житомиром, в якої загинули десять осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?