Дякуємо, Київ: культові музиканти викликали фурор на фестивалі в Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дякуємо, Київ: культові музиканти викликали фурор на фестивалі в Києві

Дякуємо, Київ: культові музиканти викликали фурор на фестивалі в Києві
Джерело:  online.ua

У Києві проходить фестиваль UPark, хедлайнерами якого стали музиканти культового британського гурту Gorillaz. Їх концерт в Києві відбувся 25 липня.

Користувачі мереж масово діляться фото і відео з концерту Gorillaz. Україна в захваті від виступу легендарної групи в українській столиці, передає ONLINE.UA.

Крім суперхітів, перевірених часом, і нових пісень, музиканти Gorillaz здивували шанувальників в Києві знанням української мови і нарядами. Під час виступу, фронтмен групи Деймон Албарн кілька разів повторив "Дякую, Київ". При цьому гітарист Джефф Вуттон надів на концерт футболку збірної України з футболу, а басист надів олімпійку з емблемою київського "Динамо" на грудях.

"Ми живемо в складні для країни часи. Але нарешті ми живемо за часів, коли в своїй країні можемо сходити на Gorillaz і почути від Деймона Алберні не тільки "дякую", але і тричі "будьмо","Gorillaz, звичайно, велика машина, слабких місць в ній немає, перед всією бригадою знімаю капелюх. Але Албарн - це якийсь магічний кристал. За півтори години він був оратором, блазнем, поетом, рок-зіркою, поп-зіркою, медіумом, філософом, змученим світовою скорботою романтиком, сірим кардиналом, мрійником, хлопцем на підхваті, актором невидимого театру. Очей не відірвати!", - коментують в мережі виступ Gorillaz в Києві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська рок-група "Звери" скасувала свій концерт в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?