Я чекала цього цілий рік: Джамала зворушила новим сімейним фото з сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я чекала цього цілий рік: Джамала зворушила новим сімейним фото з сином

Я чекала цього цілий рік: Джамала зворушила новим сімейним фото з сином
Джерело:  online.ua

Популярна українська артистка Джамала поскаржилася шанувальникам на те, що її відпочинок в Туреччині добіг кінця. Вона назвала цю подорож справжньою казковою відпусткою, на яку вона чекала цілий рік.

Закінчення літньої відпустки Джамала позначила зворушливим сімейним фото в соцмережі, на якому показала маленького сина, передає ONLINE.UA.

Джамала с чоловіком та сином (фото - instagram.com/jamalajaaa)

Артистка зазначила, що незважаючи на юний вік сина, її відпустка пройшла чудово. Вона показала, що за літо Сеїт-Бекір, який з'явився на світ в кінці березня 2018 року, підріс. На сімейному фото співачка також показала чоловіка, з якого не могла звести закоханих і щасливих очей.

Шанувальники Джамали прийшли в захват від її нового сімейного фото. Вони побажали щастя рідним і близьким співачки, зауважив, що чекають з нетерпінням нових пісень артистки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська телеведуча Лілія Ребрик хрестила новонароджену дочку. Таїнство хрещення 1,5-місячної Поліни пройшло в Свято-Покровському соборі Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?