Samsung створив перший гнучкий дисплей - з'явилося фото
Категорія
Технології
Дата публікації

Samsung створив перший гнучкий дисплей - з'явилося фото

Samsung створив перший гнучкий дисплей - з'явилося фото
Джерело:  Укрінформ

Компанії Samsung вдалося створити "протиударний" гнучкий дисплей - він уже отримав сертифікат від офіційної випробувальної лабораторії Міністерства праці США, передає ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

Винахід повністю готовий для серійного виробництва і може використовуватися в смартфонах та інших пристроях.

"У Samsung Display заявляють, що їхня нова панель витримує падіння з висоти 1,8 метра (більше, ніж потрібно за американським військовим стандартом). Після цього вона залишається практично неушкодженою і продовжує функціонувати.В основі панелі лежить гнучка OLED-матриця з посиленою підкладкою. Фахівці UL підтвердили, що панель залишається працездатною при температурах в діапазоні від -32 ° С до +71 ° С", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, такий дисплей буде використовуватися в смартфонах, приладових панелях автомобілів, мобільних пристроях для військових, планшетних і портативних ігрових консолях.

Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі опублікували фото передньої і задньої панелей смартфона від компанії Ілона Маска Tesla. Відомо, він має кодову назву Quadra. Перша інформація про його розробці з’явилася в листопаді минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?