Hyperloop встановив новий швидкісний рекорд під час змагань
Категорія
Технології
Дата публікації

Hyperloop встановив новий швидкісний рекорд під час змагань

Hyperloop встановив новий швидкісний рекорд під час змагань
Джерело:  BBC

У Каліфорнії пройшли нові змагання SpaceX, в яких взяли участь студенти-інженери. Вони встановили новий швидкісний рекорд Hyperloop, капсула якого на трасі змогла розвинути швидкість в 457 км/год.

Про результати нових змагань SpaceX з розвитку технологій Hyperloop повідомляє ВВС, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що абсолютними переможцями даних змагань стали німецькі студенти з Мюнхена. Вони розробили таку капсулу Hyperloop, яка змогла стати найшвидкіснішій з усіх існуючих на сьогоднішній день.

Попередній рекорд по швидкості Hyperloop був встановлений в 2017 року - тоді капсула компанії Hyperloop One розігналася до 386 км/год.

Слід додати, що мюнхенські інженери стали абсолютними і безперечними переможцями змагань з розвитку швидкості Hyperloop. Швидкість капсули їх найближчих конкурентів досягла лише 141,5 км/год.

Відомо, що на змаганнях був присутній особисто Ілон Маск. Він поспілкувався з командами, розробки яких можуть стати основою при вдосконаленні технологій майбутніх швидкісних транспортних систем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Маск анонсував запуск першого тунелю надшвидкісного вакуумного поїзда Hyperloop в Каліфорнії для проведення випробувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?