Усик нарешті зізнався, про що говорив з Гассієвим під час бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик нарешті зізнався, про що говорив з Гассієвим під час бою

Усик нарешті зізнався, про що говорив з Гассієвим під час бою
Джерело:  online.ua

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик розповів, що спілкувався з Муратом Гассієвим під час фінального поєдинку WBSS, передає ONLINE.UA з посиланням на Boxing.ua.

"Так, я розмовляв з ним. Коли він бив мене нижче пояса, в стегно або ще кудись, я попросив його. Я сказав йому: "Мурате, навіщо ти це робиш?  Не треба цього робити". Він смикнув плечем і сказав: "Вибач". Я не думаю, що це було навмисно. Але тим не менше я з ним розмовляв", - зізнався український боксер.

Нещодавно росіянин Мурат Гассієв заявив, що готовий вийти на бій-реванш з українським боксером Олександром Усиком. Він зазначив, що можливість реваншу з Усиком поки не обговорював.

"Поки ніяких розмов про реванш не було. У контракті це не було вказано, але все може змінитися щомиті. Якщо це буде цікаво фанатам і шанувальникам боксу, то в будь-який час і в будь-якому місці", — сказав Гассієв.

Як повідомляв ONLINE.UA, почесний чемпіон WBC британець Тоні  Белью відповів на виклик українського боксера Олександра Усика, заявивши, що абсолютно готовий до бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?