Кім Чен Ин висунув Трампу жорсткий ультиматум
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин висунув Трампу жорсткий ультиматум

Кім Чен Ин висунув Трампу жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин вимагає від США хоча б часткового зняття санкцій, як умову продовження процесу денуклеаризації, передає ONLINE.UA з посиланням на South China Morning Post.

Голова Корейської національної ради зі співробітництва і примирення Кім Хон Голь пояснив, що раніше в КНДР наполягали на мирному договорі, але зараз вони просять оголосити про завершення Корейської війни, і хочуть, щоб це сталося якнайшвидше.

"Тільки після цього можна буде просувати процес денуклеаризації. Ми зробили достатньо поступок і чекаємо відповідних дій", - сказав політик.

Окрім того, КНДР має намір підключити Пекін до процесу підготовки і переговорів за заявою про закінчення війни. Також Китай повинен приєднатися до мирних переговорів, щоб стабілізувати процес денуклеаризації.
"Північна Корея незадоволена коливаннями Сеула щодо полегшення економічних санкцій і пасивністю в питанні відновлення міжкорейських економічних проектів",- сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава Держдепартаменту США Майк Помпео заявив, що Штати не допустять затягування переговорів з ядерного роззброєння Північної Кореї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?