Це просто крах: Угорщина розкритикувала політику Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Це просто крах: Угорщина розкритикувала політику Меркель

Це просто крах: Угорщина розкритикувала політику Меркель
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан розкритикував німецьку канцлерку Ангелу Меркель, заявивши, що її європейська політика щодо біженців зазнала краху, передає ONLINE.UA з посиланням на DPA.

Орбан вважає, що якби він наслідував її позицію, то вже б не очолював уряд своєї країни.

"Якби я вів таку міграційну політику, як ваша (німецька – ред.) канцлерка, люди в той же день "викинули" б мене з офісу... Імміграційна політика не є спільним завданням ЄС, це національне питання кожної окремої держави-члена. З 2015 року робилися спроби зробити це спільним завданням - і не вдалося", - додав він.

Варто зазначити, що Орбан почав критикувати Меркель після її рішення у вересні 2015 року відкрити кордони Німеччини для мігрантів, багато з яких опинились в Угорщині. Він переконаний,  що зовнішні кордони Європейського Союзу повинні бути закриті від мігрантів.

"Ніхто не може бути пропущений… Кожна врятована людина повинна повернутися в Африку", - каже угорський прем'єр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що опозиційні партії ФРН розкритикували канцлерку Німеччини Ангелу Меркель після зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим, в якій також брав участь начальник Генштабу російської армії Валерій Герасимов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?