Перша ракетка України відмовилася від участі в турнірі в Москві
Категорія
Спорт
Дата публікації

Перша ракетка України відмовилася від участі в турнірі в Москві

Перша ракетка України відмовилася від участі в турнірі в Москві
Джерело:  online.ua

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна відмовилася їхати в Москву для участі в турнірі Moscow River Cup.

Про рішення Світоліної повідомив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Жданов привітав рішення Світоліної не виступати на московському турнірі. Він підкреслив, що завжди є те, що важливіше за гроші.

Олександр Островський, організатор турніру з тенісу Moscow River Cup, призовий фонд якого в 2018 році становить 750 тисяч доларів, прокоментував відмову української спортсменки брати участь в змаганнях, які проходять в Москві. Він висловив жаль через рішення Світоліної, зазначивши, що готовий забезпечити безпеку на вищому рівні, щоб українська тенісистка в майбутньому погодилась виступити на Moscow River Cup.

"На першому етапі серед зірок значилася Еліна Світоліна. У нас з нею було підписано угоду, але деякий час назад в силу відомих усім причин політичного характеру, командою Еліни і нею самою, на жаль, було прийнято рішення в Росію не летіти", - підтвердив Островський відмову Світоліної від участі в турнірі в Москві.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що збірна України з біатлону відмовилась їхати в Росію на Кубок світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?