Канада виділить мільйони доларів на військову допомогу Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Канада виділить мільйони доларів на військову допомогу Україні

Канада виділить мільйони доларів на військову допомогу Україні
Джерело:  Укрінформ

Канада виділила 16 млн доларів на поставку в Україну нелетальної зброї. До кінця 2018 року буде виділено ще 7,5 млн, які будуть витрачені на військове обладнання для ЗСУ, яке отримає українська армія до кінця березня 2019 року.

Про це повідомив міністр оборони Канади Хардж Саджан на прес-конференції після офіційного візиту до Латвії, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Канадська підтримка України перед обличчям російської агресії непохитна ... Наша відданість не обмежується тільки навчанням військових. В рамках всеохоплюючої підтримки України Канада надала ЗСУ нелетального військового обладнання на більш ніж $16 млн, і майно ще на $7,25 млн буде доставлені до кінця березня 2019 року ...",- заявив канадський міністр.

Глава канадського Міноборони підкреслив, що його країна активно працює з партнерами над розвитком успішної, демократичної і безпечної України. Саджан запевнив, що Канада буде продовжувати надавати посильну підтримку українській стороні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбас приїхала міністр з Канади Марі-Клод Бібо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?