"Місія неможлива: Фолаут": головні ролі та трейлер
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Місія неможлива: Фолаут": головні ролі та трейлер

"Місія неможлива: Фолаут": головні ролі та трейлер
Джерело:  online.ua

В український прокат вийшов новий фільм популярної франшизи "Місія неможлива: Фолаут". Шоста частина відомого пригодницького бойовика стала продовженням фільму "Місія неможлива: Плем'я ізгоїв". Її вже високо оцінили критики, що підтверджується і високим рейтингом найбільшої в світі бази даних IMDb (8,5). Огляд фільму, головні ролі, а також трейлер бойовика "Місія незможлива: Фолаут" - в матеріалі ONLINE.UA.

"Місія неможлива: Фолаут": головні ролі

Головну роль у фільмі "Місія неможлива: Фолаут" зіграв Том Круз. В образі британського спецагента Ітана Ханта він продовжив рятувати світ від терористів-фанатиків, які хочуть знищити мільйони людей за допомогою атомних бомб.

Шоста частина франшизи "Місія неможлива" насичена потоком захоплюючих сцен з бійками, погонями, перестрілками, вибухами та іншими трюками, у багатьох з яких Том Круз брав участь особисто, без допомоги каскадерів і дублерів. Крім Тома Круза, ролі в фільмі "Місія нездійсненна: Фоллаут" зіграють Ребекка Фергюсон, Вінг Реймс, Саймон Пегг, Мішель Монаган, Алек Болдвін, Шон Харріс та Генрі Кавілл. Всі вони постануть перед глядачами в образі членів команди і союзників Ітана Ханта, яким доведеться діяти наввипередки з часом, коли нова місія буде збиватися з поставленого плану.

"Місія неможлива: Фолаут": сюжет


 
Нова частина серії фільмів "Місія нездійсненна" демонструє, що Ітан Хант залишається найкращим у своїй справі, незважаючи на те, що в п'ятій частині він провалив місію. Зі своєю командою головний герой намагається все виправити і врятувати світ від страшної катастрофи. Протягом усього фільму Ханту належить жорстка боротьба з новими злими геніями, які володіють смертоносною зброєю.

Творці бойовика "Місія неможлива: Фолаут" зняли нову частину франшизи в ще більш гостросюжетному варианті, ніж всі попередні. У фільмі представлено ще більше небезпечних трюків від Тома Круза - він як і раніше самостійно підкорює прямовисні скелі та застрибує у вертоліт, що летить, незважаючи на свій вік і отримані травми при зйомках попередніх частин франшизи.

Крім погонь, перестрілок і захоплюючих трюків автори картини включили в фільм і романтичний момент. У цій зворушливій частині вони показали, що борг і служба важливіше, ніж любов та сім'я.

Слід зазначити, що режисером фільму "Місія неможлива: Фолаут" став Крістофер МакКуоррі, який зняв і п'яту частину франшизи. Цей випадок став першим за час зйомок серії цих фільмів, перший з якої вийшов в 1996 році, коли один і той же режисер знімає дві частини поспіль. така ж ситуація склалася і з акторкою Ребеккою Фергюсон - до її дубля у фільмах "Місія неможлива" раніше жодна з актрис не з'являлася в двох частинах фільму.

"Місія неможлива: Фолаут" - офіційний трейлер (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, які комедії визнані кращими фільмами XXI століття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?