Отруєння Скрипаля: поліція вийшла на нових фігурантів справи
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: поліція вийшла на нових фігурантів справи

Отруєння Скрипаля: поліція вийшла на нових фігурантів справи
Джерело:  The Mirror

В отруєнні колишнього співробітника ГРУ РФ Сергія Скрипаля і його дочки Юлії брали участь дві групи зловмисників. Перша - привезла отруту "Новачок" у Велику Британію, а друга - здійснила отруєння.

Нові деталі у справі отруєння Скрипалів повідомили співробітники правоохоронних органів, наближені до розслідування, передає ONLINE.UA з посиланням на Mirror.

Слідчі встановили, що з великою ймовірністю, нервово-паралітичну речовину завезли до Великої Британії під виглядом парфумерії. Але цей флакон з парфумами перевозили ще в одному контейнері, який до цих пір може знаходиться на території країни і представляти загрозу для людей.

Раніше повідомлялося, що свідок у справі про отруєння в Еймсбері, яке за версією правоохоронців, було проведено тією же отрутою, що і у випадку зі Скрипалями, описав можливого підозрюваного, який міг підкинути флакон з отрутою в парк королеви Єлизавети в Солсбері.

Нагадаємо, британці Чарлі Роулі і Дон Стерджесс отруїлися 30 червня в Еймсбері. За версією британських спецслужб, вони виявилися під впливом тієї ж речовини, якою в березні отруїли колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньку Юлію в Солсбері. Лондон звинувачує в атаці Росію, на території якої розроблялася отрута "Новачок" для використання у військових цілях, але Москва усі звинувачення відкидає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, поліція Великої Британії встановила підозрюваних у справі про отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?