Понад 200 українських туристів не можуть вилетіти з Єгипту: туроператор дав пояснення
Категорія
Україна
Дата публікації

Понад 200 українських туристів не можуть вилетіти з Єгипту: туроператор дав пояснення

Понад 200 українських туристів не можуть вилетіти з Єгипту: туроператор дав пояснення

У єгипетському курортному місті Хургада стався черговий скандальний інцидент із затримкою вильоту рейса в Україні. Вже більше доби понад 200 українців не можуть вилетіти додому.

Прес-секретарка туроператора "Join Up!" Катерина Резниченко прокоментувала ситуацію, пов'язану з затримкою рейсу з Хургади до Львова, передає ONLINE.UA з посиланням на УП.

В "Join Up!" підтвердили, що українські туристи повинні були вилетіти з Хургади до Львова ще вранці 28 липня, але у літака пробилося колесо, через що рейс довелося скасувати. Резіченко запевнила, що туристів вивезли з аеропорту, розселили по готелях і надали їм харчування та напої.

У прес-службі туроператора також повідомили, що о 10:30 ранку 29 липня в Хургаду приземлився літак з новим колесом. У Join Up! додали, що на заміну колеса знадобиться близько 1,5 годин, після чого українські туристи зможуть вилетіти до Львова.

Застряглі в аеропорту Хургади туристи інакше описують ситуацію. Зокрема, туристка Тетяна в інтерв'ю ТСН розповіла, що їх більше двох годин тримали в багажному відділенні аеропорту без води та їжі, і тільки після того, як люди влаштували скандал, українців відвезли в готель.

Туристка також повідомила, що їм лише один раз дали пообідати, а через кілька годин пообіцяли відвезти в аеропорт. У призначений час українці зібралися у вестибюлі готелю, але за ними так ніхто і не приїхав.

"Нам сказали, що незрозуміло, коли буде літак - завтра або післязавтра. Ми дзвонили в посольство, на гарячу лінію туроператора" Join Up! ", Але відповіді немає ... 220 осіб, серед яких багато вагітних і дітей. Ми просто мучимося! сидимо в вестибюлі - хто на підлозі, хто де. без води, без грошей, тому що кінець відпочинку",- скаржаться застрягли в Хургаді українці.

Застряглі в Єгипті українські туристи налаштовані рішуче і мають намір надати гучного розголосу інциденту із затриманням рейсу. Вони мають намір подати в суд на "Join Up!".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в кінці квітня "бранцями" єгипетського аеропорту також стали близько 200 українців, які кілька днів не могли вилетіти з Шарм-ель-Шейха в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?