Путін - бажаний президент для американців: син екс-глави США здивував заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін - бажаний президент для американців: син екс-глави США здивував заявою

Путін - бажаний президент для американців: син екс-глави США здивував заявою
Джерело:  MSNBC

Американці обрали б президентом російського лідера Володимира Путіна, виділивши його кандидатуру серед усіх кандидатів від Демократичної партії.

З такою несподіваною заявою виступив син колишнього президента США Рон Рейган в інтерв'ю MSNBC, передає ONLINE.UA.

Рейган-молодший вважає, що прихильники Трампа на стільки їм захоплені, що підтримують всіх, хто подобається президенту США. На думку сина екс-президента, більшість американців охопив "синдром Трампа", за рахунок чого популярність Путіна в США стрімко зростає.

"Якщо їм здається, що Трамп любить Путіна, то вони його теж будуть любити. Вони елементарно не дружать з реальністю. Головне для них - це те, що Трамп, по всій видимості, ненавидить тих же людей, як і вони. Це справжній психічний розлад, свого роду синдром Трампа", - підкреслив Рейган-молодший.

Нагадаємо, раніше в США різко розкритикували Трампа за зайву м'якість в переговорах з Путіним в Гельсінкі. На думку американців, висловлювання президента були недостатньо жорсткими і "дуже сильно суперечили планом" співробітників адміністрації американського президента.

Після цього Конгрес США виступив проти будь-яких майбутніх таємних зустрічей Трампа з Путіним, а американський парламент також закликав надати на розгляд та узгодження будь-яку угоду, досягнуту на минулої в Гельсінкі зустрічі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Капітолії США замість портрета Трампа в галереї президентів з'явилося фото Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?