Рейтинг Макрона впав до рекордно низьких значень: названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Рейтинг Макрона впав до рекордно низьких значень: названа причина

Рейтинг Макрона впав до рекордно низьких значень: названа причина
Джерело:  online.ua

Рівень підтримки президента Франції Еммануеля Макрона за останні кілька днів впав до рекордно низьких значень. Французи перестали довіряти главі країни через скандал з його радником Олександром Беналлєм, який побив людей на демонстрації в Парижі.

Про антирейтинг Макрона повідомляє Journal du Dimanche з посиланням на дані опитування Французького інституту вивчення громадської думки (IFOP), передає ONLINE.UA.

Відзначається, що тільки 39% громадян схвалюють діяльність Макрона на посаді президента Франції. При цьому 61% французів висловили "повне невдоволення", підкресливши, що їх не влаштовує Макрон на чолі країни.

Слід додати, що дані останнього опитування побили минулорічний антирекордМакрона, який він встановив в червні і серпні 2017 року. Тоді рейтинг французького президента падав до 40%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Макрон взяв на себе відповідальність у справі колишнього радника з питань внутрішньої безпеки Олександра Беналля, якого звинуватили в побитті демонстрантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?