Померла легендарна українська радіоведуча
Категорія
Україна
Дата публікації

Померла легендарна українська радіоведуча

Померла легендарна українська радіоведуча
Джерело:  online.ua

У суботу, 28 липня, у Львові померла легендарна радіоведуча Марта Кінасевич. Журналістка пішла з життя у віці 72 років після тривалої хвороби.

Про смерть Марти Кінасевич повідомив Михайло Маслій на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Марта Львівна Кінасевич працювала на національному радіо Львова з 1967 року. Її найпопулярнішим проектом була музична програма Мандрівний Меридіан, яку вона вела 25 років. Гостями Марти Кінасевич завжди були відомі українські артисти, композитори і музиканти 80-х років.

Ім'я Марти Кінасевич було широко відомо не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Друзі, колеги і шанувальники журналістки згадують її як інтелігентну, доброзичливу і благородну жінку з вираженим патріотичним і духовним багатством. Вона впродовж багатьох років наполегливо працювала над тим, щоб в Україні стало популярним українське пісенне естрадне мистецтво.
 
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві померла відома журналістка Надія Фурс. Талановита редакторка наукових журналів пішла з життя у віці 96 років після тривалої хвороби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?