Царю пора на пенсію: в Росії тривають мітинги проти пенсійної реформи
Категорія
Світ
Дата публікації

Царю пора на пенсію: в Росії тривають мітинги проти пенсійної реформи

Царю пора на пенсію: в Росії тривають мітинги проти пенсійної реформи
Джерело:  online.ua

У неділю, 29 липня, в Москві та інших містах Росії тривають мітинги проти пенсійної реформи, в рамках якої уряд хоче підняти пенсійний вік до 63 років для жінок, і до 65 років для чоловіків.

Фото з масштабних акцій протесту, на які росіяни прийшли з красномовними плакатами, активно публікують учасники мітингів в соцмережах, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що в другий день масштабних протестів в Москві в мітингу взяли участь понад 5 тисяч осіб, але в поліції заявили, що людей було в два рази менше. При цьому в суботу, 28 липня, організатори мітингу повідомляли, що тільки в російській столиці на акцію протесту вийшло понад 50 тисяч осіб.

У мережі повідомляють, що в акції проти пенсійної реформи взяв участь опозиціонер Олексій Навальний, який закликав своїх прихильників вийти на мітинг і підтримати протест проти підвищення пенсійного віку. учасники акіі як і раніше вимагають зупинити свавілля і відправити російський уряд на чолі з Путіним і Медведєвим у відставку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві пройшла акція протесту проти пенсійної реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?