Жалюгідна слабкість: в Україні відреагували на обурливий закон Росії по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Жалюгідна слабкість: в Україні відреагували на обурливий закон Росії по Криму

Жалюгідна слабкість: в Україні відреагували на обурливий закон Росії по Криму
Джерело:  online.ua

Прийнятий в Росії скандальний закон по анексованому Криму є жалюгідним кроком, що демонструє слабкість РФ.

Таким чином на прийняття в РФ закону про святкування "Дня прийняття Криму, Тамані та Кубані до складу Російської імперії" відреагував глава українського МЗС Павло Клімкін, передає ONLINE.UA.

На думку міністра закордонних справ України, скандальним законом Москва в черговий раз "огризнулася" на декларації провідних країн світу, які закликають Росію відмовитися від порушення міжнародного права і повернути Крим Україні, так як він був незаконно захоплений.

Клімкін вважає, що Росія вирішила покопатися в історії, щоб знайти виправдання сьогоднішнім злочинам. Але глава українського МЗС підкреслив, що поки Москва продовжує шукати аргументи у минулому, цивілізований світ аргументує російські злочини, керуючись міжнародним правом.

Нагадаємо, Держдума РФ 24 липня прийняла закон, яким встановила 19 квітня пам'ятним днем "прийняття" Криму, Тамані та Кубані до складу Російської імперії в 1783 році. 28 липня Рада Федерації схвалила цей закон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Канада офіційно засудила незаконну анексію Криму, приєднавшись до декларації США та інших європейських країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?