Лавров шокував заявою про "мільйони українців" в окупованому Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров шокував заявою про "мільйони українців" в окупованому Криму

Лавров шокував заявою про "мільйони українців" в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що в окупованому Криму "щорічно відпочивають мільйони українських громадян". Окрім того, він додав, що відносини, які склалися між Москвою і Києвом, є "аномалією", передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

 Дипломат стверджує,  що більшість українців "розуміють всю безглуздість і антиісторичність того, що відбувається".

"Упевнений, що ми (Росія і Україна - ред. ) - братні народи, у нас тисячолітня спільна історія. Той факт, що мільйони українських громадян щорічно відпочивають у Криму, по-моєму, одне з кращих свідчень того, що не вдасться вбити клин між нашими народами", - заявив Лавров.

Очільник МЗС РФ також стверджує, ще під час Помаранчевої революції 2004 року західні країни пропонували Україні зробити вибір - з Росією вона, чи з Європою.

"На жаль, ця логіка нікуди не зникла і продовжує залишатися до сих пір в умах наших західних колег", - додав Лавров.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 липня канцлерка Німеччини Ангела Меркель провела переговори у Берліні з міністром закордонних справ Росії Сергєєм Лавровим та начальником генерального штабу Збройних сил РФ Валерієм Герасімовим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?