Vogue опублікував список найкрасивіших брюнеток
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Vogue опублікував список найкрасивіших брюнеток

Vogue опублікував список найкрасивіших брюнеток
Джерело:  online.ua

Американський журнал Vogue  назвав найкрасивіших брюнеток в історії. В список потрапили 39 красунь минулого і нинішнього століть, передає ONLINE.UA.

Серед тих, кого видання визнало гідними такого почесного звання, Одрі Хепберн, Елізабет Тейлор, Жаклін Кеннеді, Селена Гомес, Ріанна, Анджеліна Джолі, Кіра Найтлі, Пенелопа Крус, Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл, Жизель Бюндхен та багато інших.

Одрі Хепберн- американська акторка і фотомодель англійського й нідерландського походження. Здобула «Оскар» за найкращу жіночу роль у 1953 році (фільм «Римські канікули»), а також номінувалася на цю нагороду чотири рази.

Фото: wikipedia.org

Жаклін Кеннеді- перша леді США з 1961 по 1963. Одна з найпопулярніших жінок свого часу, законодавець мод і краси в Америці і Європі, героїня світської хроніки. Працювала редактором в декількох видавництвах.

Фото: pixabay.com

Селена Гомес американська акторка, співачка, дизайнер, модель, продюсер, посол доброї волі ЮНІСЕФ.

Фото: commons.wikimedia.org

Жизель Бюндхен бразильська супермодель. Відома як одна з «ангелів» Victoria's Secret. В 2004 році вона стала найбільш високооплачуваною моделлю в світі, згідно з інформацією журналу Forbes.

Фото: commons.wikimedia.org

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пишнотіла супермодель Келлі Брук стала жінкою з найкрасивішим тілом в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?