Макрон у центрі скандалу - французькі прокурори відкрили другу справу
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон у центрі скандалу - французькі прокурори відкрили другу справу

Макрон у центрі скандалу - французькі прокурори відкрили другу справу
Джерело:  online.ua

У Франції відкрили нове розслідування дій колишнього радника французького лідера Еммануеля Макрона з питань внутрішньої безпеки Олександра Беналля, передає ONLINE.UA з посиланням на AFP.

"Двоє молодих людей у віці 23 и 24 років подали скаргу, в якій стверджують, що Олександр Беналля і один із співробітників служби безпеки Вінсент Крас жорстоко поводилися з ними в центральному парку Парижа.За словами заявників, це сталося за кілька годин до інциденту, під час якого Беналля побив двох демонстрантів на першотравневій демонстрації в Парижі", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що сам Беналля відкинув нові звинувачення, заявивши, що він був присутній на акціях протесту в якості "спостерігача". Після цього адвокат позивача підкреслив, що екс-радник Макрона ідентифікується на відео з побиттям.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента Франції Еммануеля Макрона, О лександр Беналля, побив одного із учасників першотравневої демонстрації  у Парижі. Після інциденту він швидко втік з місця події. Макрон взяв на себе відповідальність у справі колишнього радника з питань внутрішньої безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?