Стало відомо, скільки Манафорт заробив в Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, скільки Манафорт заробив в Україні

Стало відомо, скільки Манафорт заробив в Україні
Джерело:  Bloomberg

Колишній глава передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт заробив 60 млн доларів за просування інтересів Віктора Януковича в Україні.

Про це напередодні судового засідання у справі Манафорта розповів спецпрокурор ФБР Роберт Мюллер, передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

За даними Мюллера, більшу частину зароблених в Україні грошей Манафорт не вказав у податковій декларації, що мають намір довести американські прокурори в суді.

Нагадаємо, Полу Манафорту в жовтні 2017 року висунули звинувачення по 12 пунктам, включаючи відмивання грошей, шахрайство, несплату податків та роботу лобістом в іноземних установах без реєстрації. Проти нього ведуться справи відразу в двох судах.

Раніше Мюллер оприлюднив список з 35 імен свідків у справі Манафорта, а також понад 300 документів, які доводять його незаконні зв'язки з Януковичем.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адвокати Манафорта зажадали, щоб суддя приховав від присяжних його фото з Януковичем. Вони вважають ці знімки "невідповідними, упередженими і невиправдано трудомісткими доказами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?